E-learning De Geluksroute

Opdrachtgever: Uitgeverij Maven
Tijdsduur: 5 dagen

Opdracht

Een online cursus ontwikkelen die past bij het boek De Geluksroute van Anne de Jong. Ik lever teksten aan die geschikt zijn voor online gebruik, inclusief opdrachten en vragen die passen bij de mogelijkheden van het online platform. Ook moeten er scripts komen voor video’s.

Aanpak

Ik heb de tekst van het boek ingekort en herschreven zodat hij online prettig leest en past in een lesmodule. Ik heb de bestaande opdrachten omgevormd tot vragen die gebruikers kunnen invullen, of tot zelftests of multiple choice vragen en meegedacht over de structuur van de e-learning. Daarnaast heb ik bepaald welke stof het beste in een video uitgelegd kon worden.

Resultaat

Online cursus: https://degeluksroute.nl/online-cursus/

Samenwerken?

Neem contact op

Bel of Whatsapp

0639706305

Mail me

info@chantalvanderleest.nl

Ik woon en werk in

Amersfoort